Haluatko Babolat & Fila tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä info@sportson.fi

BABOLAT JA APT PADEL-KIERTUE UUSIVAT YHTEISTYÖNSÄ VUODELLE 2022!

Lyon, 8. huhtikuuta 2022

Vuonna 2021 Babolatin ja Padel APT-kertueen välillä solmittu yhteistyösopimus on laajennettu koskemaan myös mailoja eli Babolatin Viper on nyt Padel APT-kiertueen virallinen turnausmaila. Tänään Lyonissa solmittu kumppanuus vahvistaa Babolatin asemaa johtavana padel-mailamerkkinä.

Éric Babolat, Babolat toimitusjohtaja, sekä APT Padel-kiertueen presidentti ja Monte-Carlo International Sport yrityksen toimitusjohtaja Fabrice Pastor tapasivat tänään Babolatin toimitiloissa Lyonissa ja uusivat kansainvälisen yhteistyökumppanuuden sekä laajensivat sen koskemaan myös mailoja.

Babolatin VIPER- mailasarja, jonka AIR VIPER malli valittiin johtavan padel-julkaisun Padel Spain toimesta vuoden parhaaksi mailaksi vuonna 2021, on nyt virallinen turnausmaila yhdessä Babolat Court-pallojen ja Jet Premura-kenkien kanssa. Tämä yhteistyö lisää Babolat brändin näkyvyyttä. Luottamalla Babolatin tuotemerkkiin, APT Padel-kiertueen kansainvälinen yhteisö osoittaa tunnistavansa ammattitaidon ja laadun.

APT Padel-kiertueen ja Monte Carlo International Sport:n toimitusjohtaja, Fabrice Pastorin arvioi vuonna 2021 kahdeksassa eri maassa (Meksiko, Paraguay, Belgia, Portugali, Ruotsi, Monaco, Espanja sekä Argentiina) järjestettyjen turnausten perusteella, että. “Meidän yhteisömme on todellakin kansainvälinen, ja jatkamme laajentamista”. Hän sanoo olevansa erittäin varma siitä, että Padelin suosio jatkaa kasvuaan ja nousee maailman suosituimmaksi mailapeliksi.

APT Padel-kiertueen vuoden 2022 turnauskalenteriin on lisätty viisi uutta kohdetta: Etelä-Afrikka, Italia, Yhdysvallat sekä Dubai. Suurin osa kierroksen turnauksista järjestetään kahden viikon aikana, pitäen sisällään junioriluokan sekä kolme kilpailuluokkaa miehille ja naisille: Future, Open ja Master. Tämän tarkoituksena on mahdollistaa useamman pelaajan unelma ammattilaisuudesta.

Jatkaessaan nykyistä sitoutumista Babolat tukee APT Padel-kiertueen pyrkimyksiä kehittää, kansainvälistää ja kasvattaa padelia. Tämä ranskalainen tuotemerkki, joka vaikuttaa tällä hetkellä 150 maassa, on tunnettu tuotteiden innovatiivisuudesta ja laadukkuudesta. Babolat on aina kiinnittänyt yksityiskohtaista huomiota peliin ja sen pelaajiin. Tarkkailemalla, analysoimalla sekä kuuntelemalla pelaajia, välineiden valmistaja pystyy tarjoamaan parhaita ja laadukkaimpia tuotteita koko lajille. Tämän takia APT Padel-kiertueen sekä Babolatin tiimit ovat vakuuttuneita siitä, että tämä solmittu yhteistyökumppanuus on kannattava koko lajille sekä sen pelaajille.

Babolat

Babolat on perustettu Ranskan Lyonissa vuonna 1875, vuosi tenniksen sääntöjen perustamisen jälkeen. Babolat on vanhin mailapeleihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Innovaatioiden edelläkävijänä, joka keksi ensimmäisenä tennismailan jänteet vuonna 1875 ja julkaisi ensimmäisen mailansa vuonna 1994. Viidennen sukupolven pyörittämä Babolat on innovatiivinen tuotemerkki, joka tarjoaa laajan väline valikoiman kaikille tenniksen, sulkapallon ja padelin pelaajille. Valikoimaan kuuluu mailoja, jänteitä, kenkiä, palloja, sulkia, laukkuja, vaatteita sekä asusteita. Babolat tekee yhteistyötä 20 000 seuran kanssa noin 150 maassa ympäri maailmaa mukaan lukien legendaariset tennis tuotemerkit, kuten Wimbledonin.

Lahjakortti