Haluatko Babolat & Fila tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä info@sportson.fi

Suomen Padelliitto ja Babolat pallo- ja junioriyhteistyöhön!

Suomen Padelliitto ja Babolat ovat solmineet yhteistyösopimuksen junioriyhteistyöstä ja virallisesta pelipallosta vuosille 2024-25. Junioreiden harrastajamäärien kasvattaminen ja saaminen mukaan lajin pariin on liiton keskeisiä strategisia tavoitteita, jonka toteuttamisessa uusi yhteistyö tulee olemaan merkittävässä asemassa.

Suomen Padelliiton alaisissa kilpailuissa Finnish Padel Tourilla ja kansallisissa kilpailuissa, virallinen pelipallo tulee ensi vuoden alusta olemaan Babolat Court Padel. Tämä koskee kaikkia miesten ja naisten SM-, FPT-, A-, B-, ja C luokkia, joissa pelataan jatkossa kyseisellä pallomerkillä. Miesten ja naisten E- ja D-luokissa tämä on mahdollisuus, mutta ei velvollisuus.

Babolat on valmistanut padeltuotteita jo yli 20-vuoden ajan. Babolat Court Padel on erittäin suosittu ja kehuttu pallo koko padel-maailmassa ja tulee olemaan ensi vuoden alusta keskeinen osa suomalaista padelin kilpailutoimintaa.

Olemme ylpeitä Babolatilla yhteistyökumppanuudesta Suomen Padelliiton kanssa. Voimme yhdistää kokemuksen tuoman eritysosaamisen ja dynaamisen lajiliiton innon kehittää Suomen padelia kohti kansainvälistä huippua”, sanoo Babolatin maahantuojan Sportson International Oy:n toimitusjohtaja Petri Kannisto.

”Olemme iloisia uudesta alkavasta yhteistyöstä Babolatin kanssa. Tämä yhteistyö tulee nousemaan suureen rooliin ensinnäkin tulevien vuosien junioritoiminnan kehittämisen eteen tehtävässä työssämme. Vastaavasti pallokumppanuuden osalta, pystymme tarjoamaan jatkossakin laadukkaan pelipallon kilpailuihimme, niin urheilijoita kuin harrastajiakin parhaiten kentillä palvelemaan.” kommentoi Suomen Padelliiton toiminnanjohtaja Visa Korhonen.

Lahjakortti